Prodat Čtyřpokojový, Caminha, Viana do Castelo-PT, Portugalsko, Âncora, Caminha, Viana do Castelo

Prodat - Cod. 30307

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 10000 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Portugalsko je nejlépe střeženým tajemstvím

Minho je Portugalsko je nejzelenější a nejvíce tradiční provincie a také nejlépe střeženým tajemstvím v zemi. To je zvýhodněný celebrity, kteří hledají klid a ticho (Cristiano Ronaldo, José Mourinho, atd.) Se svými zámky přeměněn ve inteligentních bed and breakfast, je to ideální místo pro odpočinek a dohnat na čtení.

To je také domov pro některé z nejdůležitějších měst v Portugalsku:

Guimarães, první hlavní město Portugalska a místo narození Dom Afonso Henriques, první král Portugalska, má pohádkový zámek s centrálním pevnosti dosažené vysokým mostem;
Braga byl náboženský kapitál země od dob Římanů;
Moře přístav Viana do Castelo za předpokladu, lodí a námořníků objevů a je plná honosných domů v Manueline (stylu z 16. století portugalské architektury s použitím námořních témat), renesančně a barokně, postavený s bohatstvím obchodu z kolonií ;
Ponte de Lima je nádherně zachovalé středověké vesnice s typickými bílými domky zdobené manuelského ropework a lží u řeky trvaného starého římského mostu;
Národní park Peneda-Gerês je 700 kilometrů čtverečních divoké, dramatické scenérii, která je domovem vzácných vlci a zlatí orli.

luxusním Estate

Jedná se o typický Minho majetek o rozloze 10.000 m², se 4 ložnicemi. Venku najdete bazén a gril, který je vybaven zahradním nábytkem.

Tento majetek se nachází v Âncora, Caminha, jen pár kilometrů od Viana do Castelo a jen 1 hodinu od mezinárodního letiště Francisco Sá Carneiro v Porto (OPO), ve velmi klidné místo, kde si můžete vychutnat v přímém kontaktu s přírodou.

V uplynulých letech, Caminha se stal jedním z nejvyhledávanějších vesnic v létě, a to nejen u bílé písečné pláže a duny, které mu dávají jedinečnou krásu, ale i pro své vynikající infrastruktury, které zaručují pohodlí turistů. Dobrá dopravní dostupnost a bohatost jejího přírodního dědictví, monumentální a historické, aby tento cíl ideálním místem k investování.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB