Prodat Domek, alenquer, Lisboa, Portugalsko, Alenquer-Carnota

Prodat - Cod. 31364

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 4176 m²
  • Pocet pokoju: +6
  • Podlazí: 2

Nádherné a okouzlující vila v Alenquer, v blízkosti hlavní silnice v zemi (A8, A2, A15) 30 min. z Lisabonu. Tato vynikající vlastnost má nádherný výhled na pohoří Montejunto a slavného polního West. Vila je rozdělena do dvou pater, stavebnictví a povrchové úpravy mají vysokou kvalitu, je velmi zachovalý a jeho architektura je klasického typu, všechny vnitřní prostor je poměrně velká. Venkovní areál se dokonale hodí do domu. Spodní patro je nezávislou horní patro a pomoc rodiny soukromí, to se skládá z 1 ložnice, 1 pokoj s kuchyňským koutem a krbem. Na tomto patře máme před sebou ještě garáž pro 4 auta a strojovnu.
V nejvyšším patře je přízemí na severní straně a skládá se ze 2 apartmá, 2 jednolůžkové pokoje, 1 koupelna, 1 kancelář, 1 obývací pokoj. 1 jídelna, 1 kuchyň a 1 WC pro hosty. Vila má klimatizaci v každé místnosti, bojler, domácí přípravu teplé vody pomocí solárních panelů a poplašným systémem.
Objekt má také svěží prostor kolem, což je bazén a gril. To je bezpochyby jedinečný a speciální vlastnost rozměry máte (vnitřní i venkovní), a pro své kouzlo je ideální vlastnost pro ty, kteří chtějí žít v místě, kde se přírodní krásy hor a pole vláda, a kde dát nádherné západy slunce nabízí sui generis světlo do tohoto prostoru, je možno říci, že zde žije na venkově, ale v těsné blízkosti města.
Dům, který nám nabízí opravdový komfort, jak uvedl britský spisovatel Jane Austenové, „Neexistuje nic jako sedět doma za skutečné pohodlí.“ Je jen na vás, aby ji navštívit a učinit z něj vaše.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB