Prodat Domek, Gafanha da Nazaré, Ílhavo, Portugalsko, Rua Padre Américo

Prodat - Cod. 23932

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 236 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Villa, s topologií T4, zděné s uzavřenou garáž pro jedno auto, dvě auta v zahradě a má elektrické brány s jediným příkazem.

R / C je prostorná a přístup do dvorku grilování a kuchyňským koutem a také garáže, jedna ložnice s dobrým místě, kde dokonale zapadá manželská postel a větší prostor, jak můžete vidět na obrázcích také velmi prostorné, spíž pro uložení a oknem.

V prvním patře jsou 3 ložnice dobré, jeden apartmán s vlastní koupelnou, dva dvoulůžkové pokoje s dobrými skříní a koupelna na chodbě pokojů v tomto sále máme rovněž přístup k půdě (úložný prostor nad místností s divize). Všechny první patro pokoje mají ústřední topení. Koupelny jsou vybaveny vanou v prvním patře a úplné. Apartmá má malý balkon a další dvě ložnice sdílejí velký balkon.

Venku má předzahrádku, a na straně dobrý důvod na zahradu nebo farma. Tady v zahradě je postaven na plynové nádrži jednopodlažní protože dům nepotřebuje plynové nádrže, tento tank má všechny záruky vyžadované zákonem, a platit pouze za spotřebu, která dělá.

Dům má dvojitá okna ve všech pokojích.

Dům je stále v záruce výstavbě o další rok, a tato záruka platí na nového majitele.

SE majitele

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB