Prodat Domek, Leiria, Leiria, Portugalsko, Monte Real

Prodat - Cod. 25403

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 245 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

4 ložnice link-rodinný dům se skládá z přízemí a podkroví, zahrada a dvůr s grilem. V přízemí se skládá z: předsíně, prostorný obývací pokoj, kuchyň / jídelna, vnitřní haly, dvě koupelny jedna se sprchovým koutem a druhá s vanou, 3 ložnice se skříněmi a koupelnou (ložnice s vestavěnými skříněmi a vlastní koupelnou se sprchovým koutem) , V podkroví se skládá z: velká společenská místnost, ložnice, koupelna a skladování. Ložnice a podkroví mají parketové podlahy, zatímco zbytek je keramická dlažba. Vila je vybavena některých spotřebičů v kuchyni (trouba, varná deska a digestoř), klimatizace a alarm. Instalace ústředního vytápění a solárních panelů je připravena. Obývací pokoj je připraven pro instalaci kamen / krbu. K dispozici je garáž s přístupem na dlážděné nádvoří s veranda s grilem a pec na chleba. Tato nemovitost je stěna oplocený, má automatické brány, zahrada s automatickým zavlažováním, některé ovocné stromy a vrtu. Krytá plocha o 245 m2. Energie klasifikace: B-.
Nemovitost je v dobrém stavu a připravené k obsadit. Je to nedaleko Monte Real malé město, na klidném místě, s dobrou slunění, pěkným výhledem a dobrou dostupností. Pláž je cca 12 km a Leiria na cca 15km. Tam je vstup na dálnici A17 při asi 4 km. V Monte Real je několik služeb, jako obchodů, kaváren a restaurací, trh, zdravotní střediska, lékárny, hotely atd

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB