Prodat Domek, Serpa, Beja, Portugalsko, Mina da Orada

Prodat - Cod. 30450

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 50 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Staré hornické dům prošel částečnou rekonstrukcí o rozloze 50m2, v malé vesnici Mina d'Orada zpracován v T2.
K domu patří v přízemí - s typickou Alentejano je dlaždice chodník - malý, ale útulný obývací pokoj s dobrým krbem, částečně zařízený; malý interiér pokoj se samostatným lůžkem; koupel pokoj plně vybavené a malá kuchyně s elektrickým sporákem, vysavač, ledničkou, kromě termo-akumulátoru. V patře se nachází větší místnost plně zařízený. Také je vybaven dvěma novými klimatizačních jednotek.
Dům disponuje elektřiny a vody je vytvářen nádrž nachází outsidera a přiměřeně vybaven. Vzhledem k tomu, dům nebyl obsazen v posledních několika letech, je třeba malování.
Kromě toho, že se nachází ve velmi klidné a krásné oblasti, a to pouze 2 km od Guadiana River a 11 km od velkého umělé laguny Alqueva, které v sobě spojují klid hluboké Alentejo a blízkost měst, jako je Moura, Serpa (Menos de 15 km) a Beja (45 km). Je také nachází v blízkosti starých důlních děl (7 minut pěšky), kde můžete dobrodružství a ponořit se do staré ponořených galerií, mimo kurs, s požadovanými řádné opatrnost.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB