Prodat Domek, Sesimbra, Setúbal, Portugalsko, Rua das Acácias, 12

Prodat - Cod. 25174

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 2425 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 3

Vila se skládá z 10 pokojů a 3 podlaží. Suterén, přízemí a 1. patro.

V přízemí, 2 nádherné apartmány jedna s šatnou, ložnice. Herna. Velká vstupní hala, kde najdeme schodech do horního patra. Hlavní pokoj s výhledem na bazén a golfové hřiště, 3 koupelny a jedna polovina koupelnu. Jídelna a snídaňová místnost, zimní místnost, obývací pokoj. Pokoj s vířivkou a saunou. Kuchyň s ostrůvkem a připojení strojovny a skladovací prostor a připojen k jídlu.

V 1. patře je velká apartmá s šatnou se vstupem na krásnou terasu s výhledem na golfové hřiště.

Vila má také alarm, klimatizaci a topení pomocí podlahového topení. Všechny materiály jsou té nejvyšší kvality. Dveře jsou z masivního dřeva, a další rafinované detaily. Hostům je 456 m2 + 141 m2 (suterén), a je vložen do pozemku o 2425 m2, se spoustou stromů a trávníkem s automatickým zavlažováním, obklopený nádherné golfové hřiště.

Vila má pole pro 2 auta a skladovací prostor, také představovat venkovní prostor pro parkování.

V docházkové vzdálenosti od Lisabonu, v blízkosti přírodního parku Arrábida a Costa Azul, s plážemi s křišťálově čistou vodou, Quinta do Peru, je jedním z nejexkluzivnějších gated společenství a zapojení více povzbuzení úroveň soukromí a bezpečnosti.

Nachází se v historickém regionu Azeitão, s mírným klimatem a uprostřed krásné a bohaté lesy borovic a dubů, Quinta do Peru kombinuje bohatství biodiverzity obklopovat luxus souboru služeb a infrastruktury s cílem zajistit vysokou úroveň bezpečnost a kvalita života každý den v roce
Jen 30 minut jízdy od Lisabonu, jeden z nejvíce uvítací a kosmopolitní evropské metropole, Quinta do Peru má rychlý a vynikající dostupnost (Bridges 25.dubna a Vasco da Gama) a na předním místě v historické oblasti Azeitão, mající jako scénáře poblíž kapucínského kláštera - známý pro své bohaté krajiny a jedinečnou krásu svého kláštera s výhledem na moře a Portinho - nebo atraktivní pláže s jemným pískem a Sesimbra Alfarim, kde můžete rybařit a vychutnat si nejlepší ryby.
S mírným klimatem a záviděníhodné poloze, Quinta do Peru je orámován velkolepé golfové hřiště (par 72), která byla podepsána americkým architektem Rocky Roquemore.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB