Prodat Jednopokojový, Ferreira do Zêzere, Santarém, Portugalsko, Aldeamento das Varandas do Lago Lago Azul - Castanheira 2240-322 Ferreira do Zêzere

Prodat - Cod. 28226

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 150 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 5 floors

Apartmány jezera se nacházejí přímo v geografickém středisku Portugalska, na krásné jezero, obklopené ohromující hory a dýchat při pohledy 1 hodinu od hlavního města Portugalska, Lisabonu, a během 2 hodin od Porto, víno hlavní město Portugalska.

V srdci Portugalska s mnoha turistických atrakcí v krátké vzdálenosti, včetně území hlavního města templářů lidové Tomar, Fatima náboženské kapitálu a Coimbra City poznání, všechny z nich méně než 45 min vzdálenost.

K dispozici jsou 2 nemocnicích, školách ze základní na střední školu a jeden z největších a nejstarších univerzit v Evropě.

Tyto apartmány s celkovou velikostí zhruba 150 čtverečních metrů., Jsou plně vybaveny onsite zařízením, včetně tenisových kurtů, sauna, Marina, námořního klubu, restaurace a bar, vše odehrává v přírodě stylizovaný Resort.

Dáváme vám garantovaného ročního 5% návratnost investic za prvních 5 let + 15 dní užívání zahrnuté pro 4 osoby s výjimkou měsíce srpna.

Výchozí ceny od 200.000 €. Pokud byste také chtěli získat Zlatý Visa a občanství jste povinni koupit dva apartmány, s celkovou částkou 400.000 €.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB