Prodat Sklad, alenquer, Lisboa, Portugalsko, armazens no carregado, lisboa, portugal

Prodat - Cod. 30186

  • Typologie: Sklad
  • Oblast: 2756 m²
  • Pocet pokoju: 2 armazéns
  • Podlazí: 2 pisos

Budova se nachází v průmyslové oblasti Born, severovýchod, asi 40 km od Lisabonu, hlavní průsečík uzlu hlavních silnic, které procházejí přes zemi. Tato lokalita je nejdůležitější hodnotou ve vztahu k dostupnosti kterékoli části Portugalska.

Jedná se o budovu, která se skládá z vodorovného pozemku s dvěma určenými sklady; podle sklad 1 sklad a 2, pozemek, který má rozlohu 2756.50 m2.
Skladovací objekt 1 budova (část A) má stavební plocha 694.40 m2. To je spojený s druhou budovy (skladu 2) stejné povahy. Má terasu na jih s 204 m2, kde jsou vyrobeny pro pěší a auto přístup do budovy, stále má vnitřní plochu další terasu 246.40 m2, s chodcem a přístupem automobilu skladu, a bez přístupu ze strany veřejných komunikacích. Hlavní průčelí do ulice má 2 parkovací místa a ulice tardoz má 3 označených parkovacích míst. Budova stavební plocha je 1,144.80 m2.

Uvnitř budovy se provádí pomocí úložného prostoru v otevřené sapce s dvojitou výškou a kancelářské prostory, které se šíří přes dvě podlaží a kancelářských prostor v nedávné době expanze do asi 50% původní plochy. Přístup pro pěší je pomocí hlavního průčelí, přímo do přízemí kancelářských prostor. Sklad oblast má také mola na hlavním průčelí nakládky a vykládky, RAMPED, přístup do skladu. Také tardoz žádný přístup k ulici přes rolovací vrata.

Objekt nazvaný SKLADU 2 (frakce B), má 609.70 m2 prostoru nasazení, je spojený s druhou budovy (sklad 1) stejného druhu. To má terasu, která obklopuje budovu, s výjimkou západu, s 1002.0 m2. Tento prostor má 18 míst označených parkování. Stavba oblast Edificio je 1,611.70 m2.

Prodej domu s dohodou o pronájmu na 25 let.

Nájemce (nájemce): akciová společnost film, video a dostupnost, SA (Production, publikování, marketing, dovoz, distribuci filmů, videa, CD a DVD a dalších médií a výkonu televizní činnosti, včetně vydávající služby televizní programy).

Business Sustainability
Pokud jde o současné struktuře v portugalském trhu, společnost Nájemce má v současné době na trh tři kanály, TV Hot, Hot Hot tabu a člověk.
Provozní struktura je vše umístěno na budovy (sklady) načtených, které spojují se všemi operátory (Meo v Vodafone, Cabovisão), tak nutně musí zůstat v těchto zařízeních, protože změna tato infrastruktura je komplikována požadavky a zapojení těch provozovatelů, a je extrémně drahé.
Výtěžek výši 8%
Prodejní cena ....... € 1,650,000.00

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB