Prodat Venkovská usedlost, Fafe, Braga, Portugalsko, Rua Sobradelo

Prodat - Cod. 30344

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 10000 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

"Fantastic Farm ve farnosti Revelhe (Fafe) 5 min Fafe.

Tento dům postavený z kamene, se skládá ze dvou pater, R / podlaha si můžete vychutnat fantastický pokoj w / bar her, to vše v rustikálním stylu, dostatek finančních prostředků c / 100m2 podpůrný úřad a koupelnu. V prvním patře se nachází vstupní hala, kuchyň w / jídelnou a obývacím pokojem stylu "open space", kompletně zařízený w / krbem, 4 ložnice (jedna w / krb) a stolování 2 koupelny.

Tato vila přináší svůj rustikálním stylu w / stropem lemované v hnědé a nosníky w / dubu. Venku najdete velké zahrady, rekreační oblasti a grilování. Objekt má také celou řadu příloh, důlních vod a verandy. V objektu je také přibližně 10.000 m2 pozemků.

Tato vlastnost má panel rozdíl fotovoltaické že bude muset vyrábět C / A měsíční příjem o 225 € je možné zakoupit za bydlení, ale také jako investice, které jsou ideální pro venkovské a zemědělské událostí v oblasti cestovního ruchu. A 1 km od přehrady a obce Queimadela Pontido! Naplánujte si návštěvu a přijďte tuto fantastickou vlastnost.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB