Prodat Domek, Tomar, Santarém, Portugalsko, Estrada do Barreiro Nº 3-A

Prodat - Cod. 32668

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 647 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Dům na prodej v Tomar a Santa Maria dos Olivais, Tomar s rozlohou 1369 m2, v nejlepším umístění města a obytnou plochou 647 m2.

Dům se 3 patry, skládající se z pěti ložnic (jedno apartmá a zbývající se skříněmi), dvě místnosti jedna společná (oba s krbem), pět koupelen, kancelář / knihovna, vybavená prádelna, kuchyň, spíž a chodba se skříněmi. Má půdní vestavbu, ústřední topení v celém domě, plyn s vlastním podzemním skladováním ve vnějším prostředí, centrální odsávání, dvojité zasklení, klimatizace v obývacím pokoji, kuchyň a tři ložnice, velká vířivá vana, posilovna, elektrické rolety a vysokorychlostní internet (vlákno). Vila má velký dvorek se zahradami o ploše 1150 m2, velkými balkony na přední a zadní stranu, s nepřehlédnutelným výhledem na město, bazény a hrad Templar. Venku je k dispozici gril, trouba, částečně zastřešená terasa s jídelním koutem a připojena k cirkulačnímu prostoru na keramické podlaze. Má také suterénu s falešnými stropy a vestavěnými světly, strojovnou, bojlerem Roca, kulečníkem, ping-pongem, stolním fotbalem, barem, prostorovým zvukem pro filmy a více než 250 metrů čtverečních pro party, s koupelnou, garáží V suterénu, druhá kuchyň (částečně vybavená) a komora. Má také skladovací prostory v suterénu. Nemovitost s vynikajícími prostory, ve výborném stavu, s dobrým výhledem a plně zděnou. Má solární panely pro topné vody a další pro výrobu elektřiny na střeše (se smlouvou a výnosem dalších 15 let). Má také zahradu s automatickým zavlažováním a několik stromů, některé ovoce. Automatické brány a poplachové systémy v celém domě. Vynikající lokalita, v nejlepším místě města Tomar, přímo před zastřešenými a vyhřívanými městskými bazény, tenisovými kurty, školami, supermarkety a nemocnicí. Snadný přístup do A13 (sever / jih) a IC9 (Nazaré). Je to jako bydlení v přírodě, ve městě, kde můžete chodit všude. Velmi klidná oblast.
Nemovitost se nachází 60 minut od Lisabonu, 90 od Porto, 60 od Nazaré, 20 od Fátima, 20 od Dornes a Lago Azul.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB