Prodat Panský velkostatek, Évora, Évora, Portugalsko, Garraia

Prodat - Cod. 34404

  • Typologie: Panský velkostatek
  • Oblast: 840 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 1
  • 45.00

Luxusní vila se stopami Mourish architektury ovlivňuje, nachází se 1 km od Évora a 1H od Llisboa.

Manor Farm se skládá ze 4 edifikovaných subjektů. Centrální těleso podporuje rozvoj veškerého majetku a slouží jako hlavní dům, další je tvořen jako podpůrná kuchyň a společenská místnost, další se skládá z lilte Alentejo tradiční dům T2 s litle bazénem a ještě další určený k kapli také toto jeden s vlivy maurské architektury.

Hlavní dům s typologií T4 má velké prostory harmonicky rozptýlené a vysoce kvalitní povrchové úpravy. Má na úrovni přízemí 4 ložnice, velký obývací pokoj se dvěma nohami, jídelna, kuchyň, prádelna, 1. patro s hernou, suterén určený k parkování a další divize. V suterénu je celá plocha implantace domu.


Pozemek má rozlohu 2.015 ha a má celkovou plochu 840,00 m2 a kvalita venkovního uspořádání je neobvykle vysoká a neobvyklá u tohoto druhu nemovitostí v regionu s pečlivým rozložením sestávajícím z několika okruhů pro chodce, kaple, prvků stromů specificky vysázené a zasazené pro majetek jako celek, zvýšený bazén s římským mostem, různé fontány a meditační zóny.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Hall Templus
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB