Prodat Venkovská usedlost, Peniche, Peniche, Portugalsko, 2525-348 Atouguia da Baleia

Prodat - Cod. 30487

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 1200 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Tato nemovitost k prodeji je modrá plocha. Žlutá plocha je nemovitostí určených k obchodování spolu s majetkem k prodeji.
Udělej si svůj návrh (vyjadřující cenu to navrhuje platit) majitele.
Jak je vidět na mapě, se nachází v zeleni jen pár kroků od jezera Sao Domingos, obklopující z mnoha pláží s klidem a zvuky ptáků. V blízkosti města Peniche a vesnice Óbidos, 95 km od letiště.
Ve veřejných prostorách je elektrické světlo snadnost přístupu k zásobování vodou, zejména v oblasti zobrazené ve žlutém, nebo jiné řešení.
Starobylý dům budova z 60. let dvacátého století, v těsné blízkosti jezera v místě, které je slunný po celý rok (2 minuty chůze od jezera číst), kde si můžete jít kanoistika, rybaření, plavby lodí a další vodní aktivity.
To má panoramatický výhled na vesnicích v okolí, které by nad poloha na svahu nemůže být blokovány, a protože jeho okolí je kultivace a také biologické pěstování.
V domě je k dispozici dobrý půdorys a pevný, suchý stavební materiály (kameny); jak to bylo postaveno v pozdní 1960, již, s vlastním sociálním zařízením, rekonstrukce by bylo moudré. Dům má dřevěnou pec domů, včetně kuchyně, kdy byl postaven v 60. letech. To má velkoryse dimenzovaný sklep s některými kousky skla, které umožňují na slunci ve strategicky vybraných lokalitách. To také zahrnuje horní plochu Anex do sklepa rozměrů, která je tvořena jako stáje a sýpka. Také s některými kousky skla, které umožňují na slunci ve strategicky vybraných lokalitách.
Dohoda současně s oblastí na žlutou, s asi 1000 m2, (stejný majitel prodat), bude ideální pro podnikání pro agroturistiku, komplex s dobrými životními podmínkami pro seniory občana, poskytovatelé Seminář k vynikající. Rozmístění a používání Bungalovy, může být skvělý způsob, jak se znovu rychle žádnou investici, a to i podporu pro činnost koupání existovat nedaleké pláže, nebo souvisejících událostí.
Kouzelný turistická oblast, tichá a klidná lokalita. Může dělat na kole, jízda na koni. Kulturní nabídky v okolních vesnic: hudba, Letní festivaly. Mistrovství světa v surfování, surfování školy. Přístupné během 5 až 7 minut autem: Baleal pláži, plážové Lagido, Supertubos a mnoho dalších pláží. Do 10 minut od středověké vesnice Obidos.
Umístění této vlastnosti je jedním z nejkrásnějších v regionu, a Baleal pláž je nejkrásnější portugalská pláž (spisovatelem Raul Brandão). Díky svým prime klimatické podmínky příznivé umístění a logistických týče, to je více často slunný a teplý s více slunečných dní za rok.
Stručně řečeno, volný čas a zábavy:
Klouzavý, létající modely letadel, plachtění, rybaření, cvičit hluboký mořský rybolov, tenis, paragliding, pěší turistiku, sběr hlemýžďů, vodní lyžování, letní festivaly téměř ve všech obcích a pláže v okolí, jízda na kole kolem jezera nebo delší cesty, jít na pláž na kole.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB