Prodat Vila, Oliveira do Hospital, Coimbra, Portugalsko, Apartado 140

Prodat - Cod. 24574

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 208 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

208 m2 Vila je prostorně navržen, s klenutými stropy, funkční uspořádání a spoustou úložného prostoru.

S celkem 3 ložnice, 2 koupelny plné a 1 WC pro hosty, dům má 42 m2 hlavní apartmá s 2 osoby rohovou vanou a soukromý balkon s výhledem na majetku.

Dále je zde velký obývací pokoj, praktický země kuchyně s velkým kuchyňským troubou a jídelnou otevřená do útulného obývacího pokoje s krbem. Tyto hlavní prostory mají dvojité dveře otevírá soukromé zadní terasu s výhledem na krásnou zahradou, s žulou kamennými zdmi.

Hlavní vchod je přes železnou bránou a vlastní příjezdovou cestou, skončil v žulových dlažebních kostek s večerním osvětlením, které vedou k celkovému 4000 nemovitostí. K dispozici jsou vína zásoby, kaktusy, ovoce a olivovníky, yuccas, palmy a další. K dispozici je také historický žulový vodní důl, zralý borovice lesní v zadní části pozemku a krásným výhledem na celé údolí a hory.

Další nastavení jsou kompletní lázní, 2 přístřešek pro auto garáž s dílnou, malý dřevěný penzion, 4-osoby saunu a velkou BBQ zastřešenou terasu vychutnat venkovní bydlení.

Nachází se v poklidné zelené oblasti s dobrou dostupností na dlážděné silnici a nedaleko přátelské vesnice. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, asi hodinu jízdy od pláže (Figueira da Foz) a 10 minut jízdy od řeky.

Dřevěná konstrukce je udržitelné a energeticky efektivní řešení s optimálním Termal a zvukovou izolací, a nabízí zdravé životní prostředí.

Vše je dobře udržovaný a připravený k nastěhování.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB