Prodat Vila, Arganil, Coimbra, Portugalsko, Cepos e Teixeira

Prodat - Cod. 40999

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 300 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 3

Stoletá vila poblíž břidlicových vesnic.

Ideální pro investiční projekty nebo prázdninový dům

Tato historická vila se nachází na centrálním návesním náměstí a má 5 ložnic, 2 obývací pokoje, 1 kuchyň, 1 koupelnu a garáž / sklep s vlastní vodní fontánou. Vzhledem ke svému třípodlažnímu uspořádání má také dvě velké terasy a okolní pozemky.

Vila se nachází v Relvas, se nachází na severovýchodním konci tohoto Arganil rady, v těsné blízkosti hranic s Pampilhosa da Serra, na jižním úpatí Serra do Acor, v těsné blízkosti a integrovány do údolí Ceira, která prochází tento region, s ribeira da Teixeira a mýtickým „Cabeço da Mata“.

To vše dává do okolní krajiny vzácnou krásu, která oslňuje každý, a to zejména těch, kteří ji navštívili, a kteří se mohou těšit také blízkost trase z břidlic vesnic, s nádhernou krajinou lesa Margaraça a Fraga da Pena, jakož i nejrůznější rekreační oblasti a říční pláže v regionu, mezi jinými Côja, Piodão, Secarias, Pomares, Foz DÉgua, Sarzedo, Agroal, Benfeita, Casal Novo, Barril de Alva, Cepos, Folques a další.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB