Prodat Čtyřpokojový, Aldeia do Bispo, Castelo Branco, Portugalsko, Largo Espirito Santo

Prodat - Cod. 42121

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 148 m²
  • Pocet pokoju: 11
  • Podlazí: 2

Vila se 4 ložnicemi o rozloze 148 m2, v typické vesnici ve středním Portugalsku, kde si můžete užít klid, přírodu a krásnou krajinu, 5 minut od Penamacoru a 30 od Castelo Branco, Covilhã a Španělska. Postavena v roce 1971 na hlavním náměstí města, v roce 2022 kompletně zrekonstruována, se všemi službami (lékárna, zdravotní středisko, pekárna, supermarket, místní tržnice, kavárny, městské koupaliště, autobusová zastávka, škola, hřiště atd.). Dům je rozdělen následovně: Přízemí s kuchyní a obývacím pokojem v otevřeném prostoru (35m2). Kuchyň s keramickou mozaikou, imitací dřeva a plovoucí podlahou v pokoji. Dveře PVC s dvojitým zasklením, matné a oscilobatente. Kuchyň vybavena varnou deskou, troubou, digestoří, bojlerem a pračkou. Servisní koupelna (3,16m2) s vestavěnou skříní.
Po mramorových kamenných schodech se dostaneme do 1. patra sestávajícího ze dvou ložnic, ložnice se 3 PVC okny s dvojitým a výklopným zasklením, moskytiérou, plovoucími podlahami, s vestavěnou skříní (18,23 m2) a ložnicí/skříní s vestavěným šatní skříň (9,05m2), s oknem do hlavní ložnice, pro světlo a vzduch. Skříň je kompletně zařízená. Kompletní koupelna se sprchovým koutem a šatnou (4,50 m2). Na konci chodby je šatna.
Po dřevěných schodech se dostaneme do 2. patra s plovoucí podlahou, kde jsou 2 ložnice, 1 s oknem (10,12 m2) a další interiér (10,12 m2), umožňující vstup světla a vzduchu. Velký obývací pokoj se 2 okny, moskytiérou a francouzskými dveřmi se vstupem na slunný balkon s výhledem na hlavní náměstí (20m2), kde je mnoho parkovacích míst, dětské hřiště a venkovní posilovna. Vila má však parkovací místo u dveří pro pohodlnější přístup. Z jedné z ložnic je vstup do loftu s vysokými stropy, kde lze vytvořit jeden nebo více pokojů nebo terasu. Sanitace napojená na síť a optické vlákno. Okna z PVC s dvojitým zasklením způsobují, že dům v létě chladí a v zimě hřeje. Tento dům je také ideální pro místní ubytování nebo dokonce ubytovnu, protože má samostatný vchod přes kuchyň. Při dlouhodobém pronájmu budete mít návratnost přibližně 6 % ročně.
V okolí je několik historických vesnic, včetně nejportugalštější vesnice v Portugalsku: Monsanto, vzdálené 15 minut, kde jsou domy vestavěné do skal. Můžete se bavit na pláži u řeky Serra da Malcata, navštěvovat muzea, studovat na univerzitách a mnoho dalšího.
Přijďte se podívat na svůj další domov!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB