Prodat Domek, Azeitao, Setúbal, Portugalsko, Rua Família Bronze

Prodat - Cod. 42653

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 98 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Dům se 4 pokoji, s celkovou plochou 226 m2 a užitnou plochou 98 m2, se nachází v Brejos de Azeitão.
Nemovitost je ve výborném stavu a zahrnuje:
Patro 0: kuchyně s bukovým nábytkem, keramickou podlahou a částečně vybavenou varnou deskou, troubou, digestoří a bojlerem; pokoj 28 m2 s keramickou podlahou a krbem, vstupními dveřmi do venkovního prostoru; koupelna s oknem a sprchovým koutem a předsíň.
1. patro: apartmá se šatní skříní, keramická podlaha, koupelna s vanou, solárium se vstupem do další ložnice; ložnice s šatní skříní, keramickou podlahou a balkonem; pokoj s markýzou; koupelna s oknem a sprchovým koutem.
Dále má 4 solární panely ME 275 wattů, ústřední topení, klimatizaci v celém objektu, pancéřové dveře, dvojité zasklení, garáž pro jedno auto, kam lze postavit další dvě auta, a velmi pěknou terasu s grilem.

Pokud jde o umístění, nachází se v klidné oblasti, 350 metrů od Parque Infantil do Choilo Sul, 1 200 metrů od Escola Básica Brejos do Clérigo, 1 800 metrů od nemocnice Nossa Senhora da Arrábida, 1 000 metrů od sboru dobrovolných hasičů Setúbal , dále obchod, stravování. Se snadným přístupem k A2 a A33, tedy 15 minut od města Lisabon.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB