Prodat Domek, Cantanhede, Cantanhede, Portugalsko, Rua Charles Cid, Lote 4A

Prodat - Cod. 37833

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 135 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Prodávám vilu M3, semi-detached na jedné straně. Dům má 2 parkovací místa vpředu a jednu garáž za sebou. Kuchyně vybavená myčkou na nádobí, plynovým sporákem, elektrickou troubou. Termín akumulátoru se solárním panelem, který ohřívá sanitární vody. Radiátory, které ohřívají vodu a životní prostředí. Woodburner pro ústřední topení a vodu. Zemní plyn. 3 toalety se zrcadlem, 1 s vířivkou. Všechny pokoje s šatní skříněmi. Dvě pokoje mají palubní terasu. Dům je vestavěn do 4 domů. Existuje společná půda pro kultivaci a spoustu prostoru. Bez kondominia. Je velmi dobře situován, asi 3 minuty chůze od centra města Cantanhede, jednu minutu chůze od nemocnice Cantanhede a velmi blízko k obchodům, kavárnám, restauracím, školám, lékárnám apod.
Nachází se asi 15 minut autem od pláží, 30 minut autem od města Coimbra a 40 minut autem od města Aveiro. Asi 200 km od Lisabonu a 100 km od Porto. Cantanhede se nachází v centru litorálu z Portugalska.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB