Prodat Domek, Ferreira do Zêzere, Santarém, Portugalsko, Bela Vista

Prodat - Cod. 40387

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 6560 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Dům v Bela Vista, mezi Tomarem a Ferreirou do Zêzere
Rodinný dům s stavební plochou 247m² a je zasazen do pozemku o připravené obytné ploše 6560m2, má do vnitřku domu dva přístupové dveře.
dům se skládá z:
5 ložnic
2 koupelny
kuchyně s krbem
obývací pokoj a jídelna
vinárna
sbírka
podkroví
Zezadu domu se nachází farma s ovocnými stromy a studnou, krásný výhled na okolní pole
Do Lago Azul je to jen asi 10 minut. Toto jezero je oblíbené pro všechny druhy vodních sportů. Jezero je také rájem pro volně žijící živočichy s velmi čistou vodou a poblíž nemovitosti je několik říčních pláží, kde si můžete odpočinout na slunci.
Pro historickou vesnici Dornes hlasoval jeden ze sedmi divů Portugalska, který má velké mystické zatížení, je to jen 10 minut jízdy. Přístup na dálnici je asi 5 minut, odkud se za hodinu a půl dostanete na lisabonské letiště, i když na tuto cestu je možné použít vlak nebo autobus.
Pobřeží moře je asi hodinu a půl autem, kde má krásné pláže jako Nazaré, ideální pro milovníky surfování a jiných mořských sportů.
Lisabonské letiště obsluhuje několik nízkonákladových leteckých společností, které provozují pravidelné lety mezi Portugalskem a Spojeným královstvím a dalšími evropskými zeměmi.
Dobré pro rezidenční turistiku, bungalovy lze postavit na zemi, která má ..
Nachází se ve velmi klidné oblasti, s malým provozem a ve středu země. Je to asi 4 km od dálnice A13, Dornes, Ferreira do Zêzere a Tomar 10 km. Je to 15 km od Lago Azul, 140 km od Lisabonu, 60 km od Coimbry, 30 km od Fátimy, 40 km od Leirie, 75 km od Nazaré, 70 km Nazaré a Figueira da Foz KIm

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB