Prodat Domek, Lisbon, Lisboa, Portugalsko, Rua António Rodrigo Ascenso 197 Sto António Cvaleiros

Prodat - Cod. 36979

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 640 m²
  • Pocet pokoju: T5
  • Podlazí: 3

Moderní bydlení T5, které se rozvíjí ve 3 podlažích, celkem 450 m2 a příjemnou venkovní plochou 184 m2.

Moderní architektura jednoduchých přímek vytváří elegantní objem, který zajišťuje dobrou harmonii mezi exteriérem a interiérem.

V exteriéru byl použit kompletní systém ETICS s 70 mm krytem, ​​který umožňuje zvýšit tepelný výkon v interiéru.

Dvůr se skládá z travnatých oblastí, květinových záhonů a malých poznámek přístupových míst. Zelené plochy mají automatický zavlažovací systém a body osvětlení LED.

V suterénu jsou prostory rozděleny do garáže, do auta, s automatickými sekčními dveřmi, víceúčelovou místností, skladovacím a ošetřovacím prostorem pro oděvy a sanitární instalací.

Víceúčelová místnost s přirozeným osvětlením má velkorysou plochu 40 m2, kde mohou být vytvořeny dva různé prostory s existujícím oddělením, společenským prostorem nebo více soukromým a exkluzivním prostředím.

Spotřeba energie je zohledněna při instalaci solárních panelů pro ohřev sanitárních vod s integrovaným kotlem na podporu.

Má předběžnou instalaci zařízení pro domácí automatizaci, pokročilou techniku ​​integrovaných systémů, která v budoucnu zjednoduší a zlepší kvalitu života uživatele. Tento systém je připraven pro ovládání osvětlení, elektrické žaluzie, klimatizace, CCTV, podlahové vytápění a brány. Všechny tyto funkce mají také možnost dálkového ovládání, pro pohodlí.

Uživatel může také využívat interkom na podlahu a centrální vakuum ve všech divizích.

Hlavní vchod tvoří podlaha 1, hlavní jádro celého bytu. Jedná se o velkolepou recepci přirozeně osvětlenou motorizovaným otvíračským světlíkem, velkým prostorem, kde je cirkulace rozložena impozantním schodištěm zavěšeným v dubovém dřevě a plném skleněném skladování. V této společenské oblasti je prostor, prostor grandiózní s velkými okny, který poskytuje prostorovou svítivost.

Kuchyně je plně vybavená, prostor se skládá z komorové oblasti a středového ostrova, který se soustřeďuje na oblast cukrovinek a jídel.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB