Prodat Domek, Sintra, Lisboa, Portugalsko, Prolongamento à Praceta do Sapo, Casa Serra - Morelinho

Prodat - Cod. 36906

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 446 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Byty k prodeji v Morelinho, obklopené přírodou, stanovené v zemi 4.480m2, s úžasným výhledem na hory, paláce a vesnici Sintra.
Vila s výstavbou 396m2, jejíž hlavní fasády směřují k východu, na jih a na západ, mají vynikající sluneční záření po celý den, vytvářejí skvělou svítivost ve všech divizích, dávají pocit, i když nás vědí v jeho interiér, ať už je na chodníku, v zahradě nebo dokonce tam v horách, což je jen o málo daleko.
Jeho pevná konstrukce a aplikace vysoce kvalitních materiálů tepelné a zvukové izolace, a to na vnějších stěnách, oknech a talířích, umožňují příjemné prostředí uvnitř domu, které tvoří velké haly, chodby, hala / jídelna, kuchyň a ložnice, s vestavěnými skříněmi nebo šatnami, pět koupelen, z nichž jedna je společenská, prádelna, žehlicí místnost a výdej, které jsou rozděleny na dva patra místnosti a velký balkon společný pro dvě místnosti na patře superior, kde je pohled na vesnici a pohoří Sintra ještě fascinující.
Součástí této sady je i příloha s rozlohou 50m2 s tekoucí vodou, koupelnou a třemi okny, s estetikou a kvalitou stavby, která je v souladu s hlavní budovou, která je určena jako dílna / sklad, ale která může být přizpůsobené bydlení.
Má také pozemek zahrady a biologickou zeleninovou zahradu, která zahrnuje pestré ovocné stromy a hrozny naočkované na stolní hrozny.

Další funkce: solární systém se 2 panely a 300litrovým zásobníkem pro ohřev vody; centrální odsávací zařízení; rekuperátor tepla; elektrické žaluzie; artesiánská díra. "

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB