Prodat Domek, Viana do Castelo, Viana do Castelo, Portugalsko, CASTELO DO NEIVA

Prodat - Cod. 42569

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 299 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Majetkové poměry: Excellent

Dům ve výstavbě, s výhledem na moře, který se nachází ve farnosti Castelo de Neiva v obci Viana Castelo, který má mikroklima s výhledem na moře, s nádherným okolím díky svému klidu, který vám výše uvedená oblast nabízí na venkově, pláž a rezidenční, klidná lokalita, v blízkosti obchodů, školy, lékárny, MHD a také se těší na to, že je blízko pláže.

Uvedená hodnota je s domem dodaný na klíč.


„INCLINAÇÃO HABITUAL – MEDIAÇÃO IMOBILIÁRIA, LDA má na trhu jedinečné školení v oblasti zprostředkování úvěrů, s licencí na zprostředkování úvěrů autorizovanou portugalskou bankou s registrací 3200, řídíme celý proces financování, pojistnou analýzu života spojeného s vaším úvěr na bydlení, vždy s nejlepšími podmínkami na trhu a bez jakýchkoli souvisejících nákladů. Nenajdete tak byrokracii při koupi nového domu a budete mít více volného času na to, abyste si užili to, co je pro vás a vaši rodinu skutečně důležité. Díky jedinečné přípravě a zkušenostem na realitním trhu naši profesionálové vložili veškeré své odhodlání k tomu, aby vám poskytli tu nejlepší podporu, vedli vás s maximální důvěrou a splnili vaše potřeby a ambice. Naším cílem je vytvořit blízký vztah a pozorně naslouchat vašim očekáváním, naší prioritou je vaše štěstí! Chceme, abyste se vždy cítili doprovázeni!”

Poznámka: Zde uvedené informace, i když jsou přesné, vyžadují před uzavřením obchodu potvrzení a nelze je závazně použít.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Habitual Real Estate
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB