Prodat Hotel, Faro, Faro, Portugalsko, ALCOUTIM

Prodat - Cod. 42546

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 2731 m²
  • Pocet pokoju: 24
  • Majetkové poměry: Excellent

Turistický development sestávající ze 4patrové budovy určené pro Venkovský hotel s 1 320 m² zastřešené plochy a 6 539 m² odkryté, která je nedílnou součástí smíšené budovy o celkové ploše 27 707 m².

Má 26 pokojů (22 dvoulůžkových a 4 apartmány), recepci, technické a volnočasové prostory, restauraci/bar a bazén.

Privilegovaná poloha ve venkovském prostředí vám umožňuje vychutnat si panoramatický výhled na řeku Guadiana a umístit zástavbu do nejvyšší polohy pro ubytovací jednotku pro podporu námořních aktivit, zejména kanoistiky, plachtění a dalších.

Projekt se nachází 10 km od vesnice Alcoutim, postavené na řece Guadiana.

Poznámka: Zde uvedené informace, i když jsou přesné, vyžadují před uzavřením obchodu potvrzení a nelze je závazně použít.


V případě jakýchkoli dotazů nebo upřesnění nás prosím kontaktujte! Označte svou návštěvu!


INCLINAÇÃO HABITUAL – MEDIAÇÃO IMOBILIÁRIA, LDA má unikátní školení na trhu v oblasti zprostředkování úvěru, s licencí na zprostředkování úvěru autorizovanou Portugalskou bankou s registrací 3200, řídíme celý proces financování, analýzu pojistného života spojeného s vaším úvěrem na bydlení , vždy s nejlepšími podmínkami na trhu a bez jakýchkoli souvisejících nákladů.

Nenajdete tak byrokracii při koupi nového domu a budete mít více volného času na to, abyste si užili to, co je pro vás a vaši rodinu skutečně důležité.

Díky jedinečné přípravě a zkušenostem na realitním trhu naši profesionálové vložili veškeré své odhodlání k tomu, aby vám poskytli tu nejlepší podporu, vedli vás s maximální důvěrou a splnili vaše potřeby a ambice.

Naším cílem je vytvořit blízký vztah a pozorně naslouchat vašim očekáváním, naší prioritou je vaše štěstí! Chceme, abyste se vždy cítili doprovázeni!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Habitual Real Estate
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB