Prodat Stavební parcela, Obidos, Leiria, Portugalsko, Óbidos

Prodat - Cod. 32753

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 81510 m²
  • Pocet pokoju: 70
  • Podlazí: 2

Soukromé rezortní rezidenční čtvrť pro Senior Health, Wellness & Medical Tourism, který se nachází v západní části Portugalska - Silver Coast - 3 km od středověkého města Óbidos a ve stejné vzdálenosti od dálničního spojení A8 do Lisabonu.
Tento projekt je plně schválen a licencován místními úřady (architektura, inženýrství, bezpečnost a krajinářství), 45 min. Severně od hlavního města Portugalska (75 km), Lisabon, pokrývající 13 581 m² výstavby.
Projekt nabízí 70 apartmánů s terasami orientovanými na jih, SPA a Beauty Center (Léčebné procedury a Holistické terapie), Aquatic Center (s vnitřním a venkovním bazénem pro vodní cvičení, skupinové kurzy a procedury), Medical Center (Preventivní diagnostika a Lékařské programy jako jako jsou Checkups, Cardio Health Check, Diabetes Recovery Programs, prevence osteoporózy a hodnocení hustoty kostní hmoty, Stresový manažerský program, Detox a hubnutí atd.), hlediště, fitness centrum, meditační místnost a paluba, taneční a jóga studia, Sauny, a Whirlpools, budova pro koníčky a workshopy, restaurace a bar, salon krásy, knihovna a herna.

Nemovitost má celkovou rozlohu 8,2 hektarů (81,510 m²) s 25,000 m2 zahrad, pěší stezky a terénní úpravy plánované. Nachází se v nádherné zeměpisné oblasti mezi pláží, lagunou, 7 golfovými hřišti, horkými prameny a spoustou sportovních a kulturních aktivit. Nejbližší město od místa, Caldas da Rainha, je vzdálené 5 km a je to termální město. Dostupná plocha pro zelenou zeleninovou zahradu a sadu: 30 000 m2. Voda a elektřina jsou již na místě.
Je důležité zmínit, že plány a původní koncepce / design mohou být upraveny. Také proveditelná změna projektu v rezortu Health & Wellness Boutique Resort, který je zaměřen na lékařskou prevenci a luxusní ústup.
Jedná se o investiční příležitost se synergií mezi odvětvími wellness, pohostinství a lékařského cestovního ruchu. Jako takový má potenciál získat zdrojové dotace v oblasti cestovního ruchu a průmyslu v Portugalsku a Portugalsku, čímž zvýší jeho životaschopnost.
Vynikající cena a možnost okamžité zahájení výstavby.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB