Prodat Třípokojový, Lisboa, Lisboa, Portugalsko, Paço de Lumiar

Prodat - Cod. 36164

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 183 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 0

Výborná příležitost žít ve velkém bytě s terasou a bazénem v soukromém bytovém domě v Lumiar.

Byt T3, o rozloze 183m2, renovovaný s architektonickým designem a integrovanou výzdobou, se nachází v ušlechtilé čtvrti 16. století. Tato oblast je klasifikována jako zóna historických farem ve městě Lisabon, využívaná a navštěvovaná královskou rolí a vysokou šlechtou doby. Condomínio bylo součástí toho, co býval Quinta de Espie, také známý jako palác paláků. To vedlo ke vzniku dvou bytů, přičemž tento byt byl vložen do jednoho z nich

Byt se 4 místnostmi, 3 toaletami, garáží a sklady, povrchové úpravy jsou vynikající kvality. Všechny okna v bytě mají výhled na zahradu a bazén. V bytě je také velkorysá soukromá terasa.

Nedaleko se nacházejí rekreační, sportovní a kulturní stavby, jako je golfový klub Paço do Lumiar, tenisový klub Paço do Lumiar, Národní kostýmní muzeum a Národní divadlo a taneční muzeum. Nemovitost se nachází v blízkosti několika renomovaných vzdělávacích zařízení, jako jsou Colégio S. João de Brito, Colégio Manuel Bernardes, Royal College of Portugal, College Planalto, College of St. Thomas, College of Santa Doroteia, Collegio S Vincent a německá škola. V bezprostřední blízkosti najdete četné nákupní oblasti, od nejtradičnějších obchodů a obchodů s potravinami, stejně jako velké hypermarkety a nákupní centra, jako je výborná dostupnost autem a přístup k metru ve vzdálenosti 100 metrů.

Soukromé kondominium se skládá ze souboru dvou obytných budov, víceúčelového prostoru a concierge. Má 24hodinovou bezpečnost, bazén a nádherné zahrady navržené architektem Gonçalo Ribeiro Teles, který nás dopravuje do prostředí výjimečné kvality života ve městě.

Máte nějaké otázky? Neváhejte nás kontaktovat!
Další informace na aliashouse.com

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB