Prodat Třípokojový, LOUROSA, Santa Maria da Feira, Portugalsko, TRAVESSA ROMANA

Prodat - Cod. 41205

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 190 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 5

Apartmán se 3 ložnicemi v Lourosě se 2 terasami, nejvyšší patro (5. patro) na N1, téměř vše, banka, kanceláře lékařů a právníků, pekárny, Lidl, Pingo Doce de Lourosa a Continente de Fiães a stále budoucí Aldi .

Budova již byla terčem prací se střechou, terasami s novými zástěnami. Uvnitř bytu prošel rovněž vylepšení, od dlažba, kuchyň, hlavní WC v intialian stylu, krbové kamna, která vytápí celý dům s ústředním topením, má 1 krytá terasa s ústředním topením, 2 terasy s 30m2 každý (jeden s výřezem), s výčnělky s veškerým soukromím a výhledem na moře. Má rozlohu 190m2. Má vestavěné skříně ve dvou pokojích, z nichž jeden je apartmá. Dvojitá okna v celém domě a vchodové dveře proti krádeži.

Místnost a jedna z divizí byly předmětem velmi nedávných prací, přičemž došlo k izolaci stropu, zavěšených stropů, vestavěných reflektorů a parketových podlah. Okna jsou dvojitá, akustická a s tepelně řezaným hliníkem.

V bytě je také komora o 2m2. Jedná se o jedinečnou nemovitost s neuvěřitelnými plochami a dobrou polohou. S některým nábytkem lze obchodovat i se spotřebiči (pokud si přejete).

Cena zahrnuje garáž + energetický certifikát, který bude poskytnut + plynová deska + trouba.

Zlomek je k dispozici v garáži (parkovací místo) s dostatečným prostorem pro dvě auta.

Dohody s vlastníky.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB