Prodat Více než 5 pokojů, Salvado do Monte, Amarante, Portugalsko, Salvador do Monte

Prodat - Cod. 28528

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 12000 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Farm Locaia, Salvador do Monte, Amarante
Farma se skládá z domu 620m2 hrubé podlahové plochy a asi 120.000m2 zemědělské a lesní půdy (60/40).
To se nachází v obci Amarante, 70km / 45min od centra Porto, spojující A4 (Port-Vila Real) a několik 30 minut od vinařského centra oblasti Douro Přístup je ze strany Amarante-tento výstup, získávání pátého do 3.5km tento uzel, cestu, která spojuje Centro Historico Amarante místo Salvador do Monte.
Vila byla postavena v letech 1998/99 v tradičním portugalském stylu, v klidném prostředí, s, zahrada, bazén 2 garáže, skleník a další zařízení. Je umístěn v horní části pozemku, který se vyvíjí v údolí na jih / západ, přes řeku ovce a nádherným výhledem na hory Aboboreira a Marao.
Poté, co byla postavena pro velkou rodinu, může být přeměněn na jednotku s koncem turistické dokonalosti jako Amarante, rámováno v oblasti, Baixo Tamega, je cíl, který přitahuje a vymaže smysly těch, kteří navštíví, umístit sebe jako pravdivý křižovatka mezi historií, kulturou a přírodou.
Vila se vyvíjí na 2 podlažích, která jsou připojena popisných rostliny a oblasti.
Postavený v žule regionu, se všemi venkovními dřevěnými rámy natřené afizélia, dvojitá okna, namontován v tradičním systému portugalské truhlářství. Interiér je ze dřeva v dubovém Minho, voskovaný. Panely používané v koupelnách jsou "Vdova Lamego" a sanitární keramiky a italské kohoutky.
Vstupní patro s halou, obývacím pokojem s krbem, jídelna, knihovna s krbem, ve dvou apartmánech a po schodech do nižšího patra jsou Old Riga parketové podlahy, macheada v deskách s asi 5mts dlouho, leštěné a umístěn na izolační korek granulí.
Regionální kuchyně s troubou a krbovými kamny, balkon / verandu a servisních schody, mají dlažbu, pečené na slunci, typické pro Marao.
Spodní patro má ložnice s dubovou podlahou pálkou. Hala s krbovými kamny, litiny, a herně mají Dlažba Marao, podlaha z oblasti servisu a skladování je v sisal koberec.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB