Prodat Venkovská usedlost, VILA NOVA DE FOZCOA, Guarda, Portugalsko, Chãs VILA NOVA de FOZCOA

Prodat - Cod. 26045

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 1620000 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Quinta da BARCA

Se nachází v Alto Douro, Chas farnosti, obec Vila Nova de Foscôa Vale do Rio Coa, s levým okrajem, který dosedá, vzdálenost 2,5 km, skoncování nepravidelný půlkruh, s celkovou rozlohou pozemek 164 ha.

Ve čtvrtek tam jsou skály s petroglyfy z paleolitu umění, reprodukované v četných národních a mezinárodních publikacích a považovány za vysokou Patrimonial, vědecké technické a kulturní hodnoty, a jsou klasifikovány jako světového kulturního dědictví.

Zemědělsky je součástí vymezeného prostoru přístavu a v Douro Vinařská oblast - dědictví lidstva, a jeho zápletka ideálních vlastností pro velké plantáže vinic (přes 100 Milheiros).

Měli jsme výhodu povolení Casa do Douro, na výsadbu 30000 ft, a také měl asi 3500 olivovníky a mandlovníky 1700. Nicméně, pro let již pěstují. Skvělá poloha, měl dům ve tvaru U, nyní velmi zhoršila.

Bezprostředně po proudu a téměř svazující, je Quinta de Santa Maria, nebo Ervamoira patřící do Ramos-Pinto firmy, která tam provedli rozsáhlou výsadbu vinic.


Příloha: Plant

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB