Prodat Vila, Brufe, Vila Nova de Famalicão, Portugalsko, Rua Jorge Ferreira da Costa Ortiga

Prodat - Cod. 31106

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 7600 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 1

Nemovitost se nachází na kopci asi 500 metrů daleko od obou města Vila Nova de Famalicao a vlakového nádraží, v prestižní, bezpečné a klidné části venkovského prostředí. Na vlakové nádraží je podávána vlaky směřující do Porto, do Lisabonu, do Madridu a Vigo. Vila Nova de Famalicão je malé město nacházející se mezi historickými městy Braga, Porto a Guimarães (oba slovo dědictví) a také přímořského města Póvoa de Varzim.
Nemovitost má celkovou rozlohu 7.600 metrů čtverečních (1,88 akr), a má výhled na město a okolní krajinu, s převahou do údolí řeky Ave. Hlavní budova je obklopena terasami podporovaných žulovými stěnami, s desítkami ovocných stromů v plné výroby, převážně pomerančovníky několika odrůd, ale i citrónu a mandarinky, jablka, švestky, kiwi, meruňky, tomel a granátová jablka, a také jeden avokádo strom.
Nemovitost má dva domy.
Hlavní budova je v přízemí, o celkové ploše 250 metrů čtverečních. To má čtyři ložnice, přijímací hala s otevřeným krbem, velký obývací pokoj s otevřeným krbem, technická místnost a kuchyň. Vedle domu jsou vedlejší prostory, jako je malá místnost s woodfired trouby péct chléb nebo pečeni, geminated do garáže, která je dimenzována pro dvě auta. Má také dvě velké zastřešené příloh, které se dříve používaly pro ustájení zvířat, které lze snadno převést na jiné funkce, jako je stabilní a malé jízdárny. Dům je žula a beton postavený, ale byla neobsazena po několik let, a proto potřebuje nějaký lak a malou pozornost na dřevěných oken.
Druhý dům má výhled na silnici, která vede do centra města Famalicao. Je postavená výhradně v žule a má dvě patra s velmi pevnou strukturu. Je to stará budova asi 200 metrů čtverečních v oblasti, a také potřebuje přestavbu v interiéru. V přízemí sloužilo jako kavárně a baru po mnoho let.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB