Prodat Zemědělská půda, Odemira, Beja, Portugalsko, Estrada Nacional 1124, Costa Alentejana, Alentejo, Costa Vicentina - Portugal

Prodat - Cod. 43369

  • Typologie: Zemědělská půda
  • Oblast: 74340 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

"Unikátní příležitost: Výjimečná nemovitost na pobřeží Alentejo 74 hektarů"

Jedná se o pozemek o rozloze 74 339 hektarů, který vyniká svou privilegovanou polohou na pobřeží Alentejo, v São Teotónio, v okrese Beja, integrovaném do regionu známého svou přírodní krásou, zemědělským a chovným potenciálem a výbornou blízkostí k moři. .

Na pozemku se nachází zřícený statek s možností rekonstrukce až 200 m². Tato vlastnost nabízí jedinečnou příležitost vyvinout jedinečný projekt.

Pozemek, převážně rovinatý, je ideální pro zemědělství a chov dobytka, běžné postupy v sousedních pozemcích, což exponenciálně zvyšuje jeho tržní hodnotu. K nemovitosti patří také rozlehlá zalesněná plocha (44 hektarů) s velkými borovicemi, vysazenými asi před 30 lety majiteli, ve výborném vegetačním stavu a plné produkci, stejně jako přírodní pastviny a malý eukalyptový pozemek.

Region těží z mírného klimatu s horkými a suchými léty, což přispívá k rozvoji zemědělství. Kromě toho se zavlažovací plochou 18,46 hektaru a dalšími 13,30 hektaru určenými pro různé plodiny nabízí statek úrodnou půdu pro rozmanité a udržitelné projekty v zemědělství a chovu dobytka.

Jeho poloha je strategická: pouhé 3 km od Cabo Sardão a zasazená do přírodního parku Southwest Alentejo a Vicentine Coast, což investici přidává ekologickou a scénickou hodnotu. Tato nemovitost se nachází v blízkosti pláží na pobřeží Alentejo, včetně pláže Cavaleiro vzdálené jen 4 km, pláže Almograve 11 km, Zambujeira do Mar 9 km a Vila Nova de Mil Fontes 20 km.

Tato nemovitost představuje jedinečnou investiční příležitost v jednom z nejvyhledávanějších regionů Portugalska, s ohledem na jeho vynikající blízkost k moři (Atlantik) a významný potenciál návratnosti.

Pro více informací nás kontaktujte zprávou.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB