Prodat Zemědělská půda, Pedrógão Grande, Leiria, Portugalsko, Várzea Redonda - Figueiró dos Vinhos, Leiria

Prodat - Cod. 31421

  • Typologie: Zemědělská půda
  • Oblast: 28000 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 2

Popis nemovitosti:
Malá cena a okouzlující farma, nazvaná Quinta da Várzea Redonda, obklopená přírodou, stromy as vynikající kvalitou půdy, s vynikajícím vystavením slunci a fantastickým panoramatickým výhledem na krajinu. Pro ty, kteří rádi vychutnávají klid.
S přibližně 28.000 m2 pozemků na venkově, ale jen 3 km od nejbližšího města a vybavení a 60 km od Coimbry ležící téměř v půli cesty mezi Lisabonem (120 km) a Porto (180 km) v oblasti Beiras v centrálním Portugalsku , Ctihodný Coimbra se nachází na břehu řeky Mondego v důstojné slávě. Známý pro svou univerzitu - nejstarší v zemi - a fantastickou sbírku hezkých kostelů, klidných klášterů a živých kulturních institucí, je Coimbra také rušným obchodním centrem s mnoha obchody, butiky a chutnou nabídkou kaváren a restaurací.
Nemovitost má dva domy, jeden je k dispozici, druhý pro rehabilitaci a zamýšlí místo bohoslužby a fantastický vodní důl. Okolní krajina tvoří zahrady, vinné révy, ovocné stromy, olivovníky, les a dva vchody.
Je vhodný pro rozvoj zemědělského projektu, ale také pro rezidenční turistiku, protože je velmi blízko k některým říčním plážím a Rocas Beach, zábavní a zábavný komplex, který se nachází na jezeře téměř 1 km dlouhé, přímo v centru města Castanheira De Pêra, město 15 km od farmy.

Dokonalá příležitost mít krásnou venkovskou farmu s úplným soukromím a klidným prostředím.

Tato vlastnost, Quinta da Várzea Redonda, se nachází ve všech 27 portugalských vesnicích, které jsou jedním z nejatraktivnějších turistických destinací v Portugalsku.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB