Prodat Dům, Matosinhos, Porto, Portugalsko, Rua do Mosteiro

Prodat - Cod. 43678

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 1200 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Jedinečná nemovitost s vysokým potenciálem! Tato nemovitost může být vaším útočištěm ve městě. Představte si, že žijete ve starém mlýně s řekou za oknem! Dostatek prostoru pro uskutečnění všech vašich snů, ať už jde o bazén, zeleninovou zahradu, zahradu, sad nebo garáž pro několik aut. Děti se zamilují!
Máte-li živnost, zde můžete mít své podnikání jako doma, a to díky samostatnému využití pro skladovou a průmyslovou činnost.
Pokud právě uvažujete o podnikání, mohlo by to být ideální místo pro okouzlující restauraci, tematický bar nebo neobvyklý prostor pro akce.
Jak jsme již zmínili na začátku, tato nemovitost má neuvěřitelný potenciál a je jistě dobrou investicí.

Skládá se ze 2 článků, v současné době jsou vybudována 2 nezávislá použití, s vynikající dostupností. Vedle kláštera Leça do Balio a Parque das Varas, 5 minut od VCI, 3 minuty od centra Maia a hned vedle křižovatky Via Norte-A4.

Zelený koridor Leça a Parque das Varas poskytují chvíle odpočinku a kontaktu s přírodou, které jsou daleko nad průměrem městské oblasti. Každý, kdo upřednostňuje pohodu, aniž by se musel vzdát každodenního života ve městě, tuto vlastnost jistě ocení.
Nezapomeňte navštívit! Čekáme na tebe!

OGH, váš partner při akvizici nemovitostí! Profesionalita, transparentnost a naprostá dostupnost jsou to, co se vám budeme snažit nabídnout.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB