Prodat Domek, PORTO, Porto, Portugalsko, Porto

Prodat - Cod. 38572

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 650 m²
  • Pocet pokoju: 9
  • Podlazí: 3

PALACETE v BAIXA DO PORTO

Majetek z roku 1937, kompletně zrekonstruovaný v roce 2012, zachování původních vlastností dveří, oken, podlahy a dřevostaveb na okapu. Objekt má vnitřní a vnější detaily s velkým architektonickým významem; Stropy pracovaly v geso, stěny s lampy z exotického dřeva, stejně jako podlaha „společenských“ zón a schodiště.

S 3 fronty nemovitost má vynikající solární osvětlení a vlastní vchod pro auta, stává vzácnou nemovitost pro oblast Porto s vědomím, že ve své lokalitě v (Baixa do Porto) tyto funkce nejsou snadno k nalezení.

V současné době má 651 m² kryté plochy na pozemku o rozloze 1.017 m², ložnice T6 + 3, luxusní apartmá s jednou ložnicí s více než 95 m² a nezařízeným výhledem.

V současné době má objekt možnost rozšíření o dalších 13,50 m "v půdorysu průčelí a výstavbě cca 200 m² pro novostavbu, což je potenciál pro hotel kouzla, ubytování v místě nebo jiné, s možností mít 21 pokojů, 10 ve stávající budově a 11 v nové budově, která má být postavena.

Zvláštnosti tohoto majetku jsou četné a nemožné je popsat v tomto inzerátu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB