Prodat Dvoupokojový, Seixal, Setúbal, Portugalsko, Rua Dr. Jorge Munoz Cardozo, 1

Prodat - Cod. 40921

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 115 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 4

Apartmán se 2 ložnicemi, který se nachází v první linii řeky Tejo, před Lisabonem. Obývací pokoj se otevírá na velkou verandu s grilováním přes velké posuvné skleněné dveře. Dvě ložnice, jedna s vlastní koupelnou a další koupelna. Velký balkon o rozloze 15m2, abyste si večer užili s nejlepším výhledem na Lisabon. Plovoucí podlahy, lakované tesařství, dvojitá okna a elektrické rolety; kuchyně vybavená spotřebiči Bosch A +++. Zahrada a paluba s kaskádovým bazénem se slanou vodou, palmovým křídlem, ovocnými stromy a vůněmi. Panoramatická tělocvična, klubovna pro dětské oslavy, monumentální sál s domovníkem. Kamerový systém, solární panely pro ohřev vody, klimatizace, skladování v suterénu a parkování s elektrickým pohonem.
RIVER TERRACES v Quinta da Trindade se nachází v přední části řeky, v Seixalu, na obzoru Lisabonu, vedle školicího a výcvikového střediska Sport Lisboa e Benfica. Je úžasným soukromým bytem obráceným k zálivu Seixal. Je to 5 minut od A2 Lisabon - Algarve a vlakového nádraží a 20 minut od Cais do Sodré pomocí moderních katamaránů Transtejo. Zde máte k dispozici všechny služby, jako jsou supermarkety, obchody, školy, lékárny, obecní komora, zdravotní středisko atd. ) a různé sportovní a volnočasové zdroje.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB