Prodat Dvoupokojový, Viana do Castelo, Viana do Castelo, Portugalsko, Santa Maria Maior e Monserrate e Meadela

Prodat - Cod. 42472

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 132 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Majetkové poměry: Excellent

Luxusní byt 2+kk, který se nachází v klidné oblasti, se soukromím, dobrou dostupností komerčních prostor a služeb v Abelheira ve Viana do Castelo.

Byt se nachází v nejvyšším patře budovy s výtahem a skládá se z: obývacího pokoje a jídelny, plně vybavené kuchyně, velké chodby, dvou ložnic (1 en suite), koupelny, prádelny s pračkou a sušičkou. , velmi velká terasa s výhledem na město, řeku a moře kolem celého bytu, balkony s výhledem na hory a uzavřenou garáž pro 2 auta.

Nemovitost je dále vybavena:
- spotřebiče Bosh (kuchyň a prádelna)
- Klimatizace
- dřevěná podlaha
- Podlahové vytápění
- Krb
- Centrální vysavač
- Vynikající materiály

V případě jakýchkoli dotazů nebo upřesnění nás prosím kontaktujte!
Označte svou návštěvu!


INCLINAÇÃO HABITUAL – MEDIAÇÃO IMOBILIÁRIA, LDA má unikátní školení na trhu v oblasti zprostředkování úvěrů, s licencí na zprostředkování úvěru autorizovanou Portugalskou bankou s registrací 3200, řídíme celý proces financování, analýzu života spojeného s vaším úvěrem na bydlení, vždy za nejlepších tržních podmínek a bez jakýchkoli souvisejících nákladů.

Nenajdete tak byrokracii při koupi nového domu a mít více volného času na to, abyste si užili to, co je pro vás a vaši rodinu skutečně důležité.

Díky jedinečné přípravě a zkušenostem na trhu s nemovitostmi naši profesionálové vkládají veškeré své odhodlání do toho, aby vám poskytli nejlepší následnou péči, vedli vás s maximální důvěrou a splnili vaše potřeby a ambice.

Naším cílem je vytvořit blízký vztah a pozorně naslouchat vašim očekáváním, naší prioritou je vaše štěstí! Chceme, abyste se vždy cítili doprovázeni!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Habitual Real Estate
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB