Prodat Panský velkostatek, PORTO, Porto, Portugalsko, Rua do Almada

Prodat - Cod. 37339

  • Typologie: Panský velkostatek
  • Oblast: 706 m²
  • Pocet pokoju: 14
  • Podlazí: 4

Rua do Almada je ulicí, kde žije buržoazie a obchodníci z Porto, bylo objednáno, aby je udělali ti, kteří později získali jméno "João de Almada e Melo", guvernér zbraně Porto, XVIII. Jedná se o typický místní buržoázní dům, který byl přestavěn, podepřen starými žulovými stěnami a ukotvenými železnými trámy, plně rehabilitovanou fasádou pokrytou dlažbou, kde byly dobře opřené železobetonové desky položeny a respektovány. typologie stého výročí, který máme nyní, nový!

Jedná se o dům v přízemí a dalších 3 podlažích. V přízemí, směrem k ulici, máme obchod se 108m stoupáním o dvou divizích, výkladní skříň a dveře, zcela nezávislé na hlavní budově.
V přízemí máme vstupní chodbu do vstupní haly, kde máme schodiště, výtah a dveře, které poskytují přístup do technických prostor, prádelna, výdej, kompletní koupelna a hala se zenitálním světlem, kde je k dispozici prostorový laser nebo profesionální, schodiště přístup do terasy a letního domu, který je na západ!

V prvním patře je schodiště se svými chodbami plnými lehkých a visutých zahrad, které nás vedou do obývacího pokoje na východě s krásnými okny chráněnými masivními dveřmi a tepelným rekuperátorem máme vlastní koupelnu a vybavenou kuchyň s jídelnou s výhledem a přímý přístup na terasu, kde si můžete vychutnat krásné letní noci. Při procházce terasou máme v horní části stejného malého letního domu, kde v suterénu máme kotel, který je napájen z palet a sklady pro vybavení z terasy a zahrady. V 1. patře je kompletně zařízený apartmán s výhledem na terasu a koupelna se zenitovým světlem a toaletní služba sleduje společenskou místnost s jídelnou a plně vybavenou kuchyň, všechny s výhledem a do zahrady zcela soukromé.
Návrat k hlavní budově máme ve 2. a 3. patře 4 apartmá se snadným přístupem k osobám s asistenčními potřebami mobility, dva na východ s velkými okny a dveřmi a dva na západ s velkými balkony, odkud můžeme pozorovat zahrady vznešená Rua do Almada chráněná velkými dveřmi a automatickými hliníkovými okenicemi, uprostřed schodiště, které odděluje jarní a západní oblasti od světlíků, které nás potěší večer v noci!
Pokud jste liberální profesionál bezpochyby příležitost kombinovat různé situace, aniž byste se vzdali pohodlí, kouzlo a tak málo mobility usnadnilo umístění domu. Zavřete a pryč od všeho ve stejnou dobu!
Naplánujte si návštěvu!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB