Prodat Panský velkostatek, Povoa do Varzim, Porto, Portugalsko, Porto

Prodat - Cod. 38597

  • Typologie: Panský velkostatek
  • Oblast: 849 m²
  • Pocet pokoju: 13
  • Podlazí: 3

Luxusní vila v Antas, ušlechtilé oblasti města Porto, s velkými plochami a skládající se z hlavní budovy T4 a penzionu T2, splňuje všechny nezbytné a základní požadavky pro ty, kteří si cení kvality, pohodlí, pohody, klid a bezpečnost v centru města.
Kompletně přestavěn v roce 2001, tato vlastnost excelence představuje jedinečné vlastnosti, je v bezvadném stavu zachování.
Nachází se na Avenida dos Combatentes Velké války, tato stavba s přední a zadní zahrady a dvojité zasklení ve všech divizích, je rozdělena do 2 budov:
V hlavní budově se 4 patry a 698,50 m2:

Na úrovni podlahy, s dřevěnými podlahami Macacaúba se vzory ze saténového dřeva a se všemi omítkami, vstupujeme do prostorné vstupní haly, kde sledujeme velkolepé kované železné a bronzové schody pro přístup V nejvyšším patře se nachází velkorysý obývací pokoj s mramorovým krbem, kde můžeme sledovat televizi a slyšet zvuk, který vyzařuje po celém domě, poháněný systémem Bang & Olufsen, který slouží celé vile v domě. všechny divize, velká jídelna s vestavěným nábytkem a obrovská moderní kuchyně s černými žulovými podlahami a stěnami, plně vybavená, s dvoupólovým sporákem, 2 troubami, mikrovlnnou troubou a kávovarem, vše MIELE a americkou ledničku s podporou výdeje s toaletou.

V prvním patře máme soukromou část, také s dřevěnými podlahami Macacaúba, se 4 apartmány se světlými vestavěnými skříněmi, všechny s vlastní koupelnou s dlažbou a vzácnými mramorovými stěnami, s vanou nebo hydromasážní kabinou. Grohe a / nebo Stark a vytápění ručníků. Vyznačuje se mistrovským apartmá o rozloze 60 m2 s velkým samostatným šatníkem a nádhernou koupelnou s podlahou v macacaúba dřevěných a mramorových zdech Donay, se samostatným sociálním prostorem odděleným matným tvrzeným sklem.

Ve druhém patře (podkroví) je hala asi 100 m2 s dřevěnými podlahami, s několika přirozenými vstupy přirozeného světla, s elektrickými okny VELUX s čidlem vlhkosti a podporou frigobaru a mikrovlnné trouby. 1 wc.

V suterénu se nachází, pak zábavná zóna tohoto domu. K dispozici je velká hala o rozloze 193 metrů čtverečních s bílou mramorovou dlažbou, která má také bílý mramorový bar, kulečník, TV místnost a velkolepý krytý bazén / lázně. vlnový systém, sauny a záložní koupele s dlažbou a stěnami pokrytými bílým mramorem. Výjimečný je také obkladový panel s 24m2 Mestre Júlio Resende, který zdobí stěnu bazénu, stejně jako vyvýšenou podlahu z tvrzeného skla / oceli / rigového dřeva, která umožňuje pokrýt bazén a tím zvýšit sociální prostor.

V penzionu, ve 2 podlažích o celkové rozloze 328 m2, který zahrnuje garáž pro 4 auta a strojovnu:

V přízemí se nachází prádelna, sklad, žehlící místnost, spíž, tradiční trouba na dřevo, toaleta a přístup do sklepa určeného pro sklad s 23 m2.

V prvním patře s 160m2 máme penzion, s vybavenou kuchyní, servis WC s podlahou a stěnami pokrytými bílým mramorem, obývací pokoj / jídelna s dřevěnými podlahami a 2 apartmány, ve kterých je také podlaha. na dřevěných podlahách a příslušných koupelnách s bílými mramorovými podlahami a stěnami.

Celý dům je obsluhován ústředním vytápěním (kotel ROCA), klimatizací v 1. patře a podkrovím (chladič), samostatným elektrickým a / nebo centrálním ovládáním žaluzií, automatickým zavlažovacím systémem, ohřevem vody v bazénu s nezávislým kotlem ROCA, centrální telefon, videotelefon, elektrická brána a garáž s ovládacími prvky, dobře s čerpadlem, které zásobuje bazén a vodu prádla, alarm s vniknutím do systému ústředního zabezpečení, kamenné a vnější schody v masivním žulu i obecný systém vnitřních mřížek (v přízemí) a exteriérů z tepaného železa a bronzu a vnější noční osvětlovací systém celého areálu s bodovými svítidly upevněnými v zahradě.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB