Prodat Panský velkostatek, Vila do Conde, Porto, Portugalsko, Rua da cabreira-Vila Chã (Mindelo)

Prodat - Cod. 40357

  • Typologie: Panský velkostatek
  • Oblast: 850 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 3

Nádherný dům se čtyřmi větry, s venkovním bazénem, grilem, zahradou s ovocnými stromy a uzavřenou garáží pro 2 auta, na pozemku o ploše více než 850 m2, ve velmi klidné oblasti 15 minut chůze od pláže Mindelo nebo Vila chã .
Patnáct minut od letiště Porto a 20 minut od města Porto a 10 minut od Vila do Conde.
Dům je rozdělen v přízemí, suterénu s velkou místností s přirozeným světlem rozděleným na kancelář a sklep.
V přízemí se okamžitě nachází příjemná hala se spoustou denního světla, jídelna a obývací pokoj na dvou úrovních a krb, což vytváří velmi útulnou atmosféru, kde si můžete také vychutnat výhled do zahrady s ovocnými stromy, stoletým olivovníkem a bazén, vysokými dvojitými zasklenými dveřmi / okny s tepelnou izolací. Můžeme mít také koupelnu pro podporu společného prostoru s atraktivním designem a plně vybavenou a vybavenou kuchyň.

V prvním patře najdeme soukromou část, která se skládá ze tří velkých ložnic, všechny se zabudovanými skříněmi a balkony, z nichž jedna je apartmá a další koupelna na podporu dalších dvou ložnic, jedna v přízemí a druhá na podporu. bazén.

Venku, kromě velké a soukromé zahrady, máme krásnou krytou terasu s anti-ultrafialovým zasklením, bazén se světly, které lze aktivovat pomocí Bluetooth a ošetřit slanou elektrolýzou, a gril.
Tento dům vyniká několika aspekty jeho designu a kvalitou různých povrchových úprav. To má sálavé zdi v celém domě pro teplo a méně škodlivé pro zdraví, centrální vakuum a alarm.

Vila do conde Porto Fashion outlet se nachází v blízkosti několika obchodů a 5 minut od nejznámější prodejny na severu země, kde najdete obchody uznávaných značek za vynikající ceny.
Ideální pro ty, kteří chtějí investovat v Portugalsku nebo žít v klidu s kvalitou života.

Čekáme na vás, označte svou návštěvu hned teď.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB