Prodat Třípokojový, Caniço, Madeira, Portugalsko, Estrada dos Moinhos, 97

Prodat - Cod. 43286

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 890 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 3

Tato vila v Caniço nabízí klidný a pohodlný život. Se 3 ložnicemi a 2 kancelářemi v podkroví, které lze přeměnit na T1, je to ideální dům pro rodinu nebo pár, kteří chtějí žít v klidu a soukromí. Dům je obklopen zelení a ovocnými stromy, kde si během horkých dnů můžete užít stinný a chladný venkovní prostor. Kromě toho má nemovitost gril a bazén, kde si můžete užít chvíle s přáteli a rodinou a zároveň si užívat nádherný výhled na moře.

Tento otevřený výhled na moře je opravdu jednou ze silných stránek tohoto domu. Z balkonu svého pokoje si můžete každý den vychutnat úžasný výhled nejen na oceán, ale i na západ slunce. Kromě toho vám vynikající sluneční záření umožňuje maximálně využít přirozeného světla po celý den a udržovat dům přívětivý a pohodlný.

Soukromí je důležitou součástí tohoto domu. Díky soukromé zahradě a bazénu si můžete užívat klidné a tiché prostředí, aniž byste byli rušeni vnějším hlukem. Dům má navíc privilegovanou polohu v klidné a vilové čtvrti, ideální pro bydlení v klidu a pohodě.

Stručně řečeno, tato vila v Caniço je perfektní volbou pro ty, kteří hledají soukromí, klid a nádherný výhled na moře. Díky zeleným plochám, bazénu, grilu, vynikajícímu slunečnímu záření a příjemným prostorům si užijete jedinečnou kvalitu života v této vile nacházející se v Assomadě, Caniço.

Nenechte si ujít tuto příležitost žít na neuvěřitelném místě.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB