Prodat Třípokojový, Ribeira Brava, Madeira, Portugalsko, Rua Comandante Camacho de Freitass s217

Prodat - Cod. 43502

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 525 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 3

Luxusní 3pokojová vila na prodej - Ribeira Brava, ostrov Madeira

V přízemí se nachází velká garáž s kapacitou pro několik aut, koupelna a ložnice s vlastní koupelnou, kterou lze využít různými způsoby.

V prvním patře se nachází kuchyně, vybavená elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou, varnou deskou, digestoří, myčkou a lednicí, vše toto vybavení dobré značky, koupelna pro hosty, prádelna, jídelna a obývací pokoj se vstupem do balkon, kde si můžete vychutnat nádherný výhled na moře.


Hlavní ložnice je stále na stejném patře a má velkou šatnu a vlastní koupelnu. Další dvě ložnice, také apartmá, obě mají šatnu a přístup na venkovní balkon, všechny s úžasným výhledem.

V nejvyšším patře tato nádherná nemovitost nabízí velký bazén s tepelným čerpadlem, které vám umožňuje ohřívat vodu, kdykoli budete chtít. Tato oblast má také velký gril s koupelnou pro hosty, velkou venkovní terasu a malou vyhlídku, kde můžete pozorovat úžasný výhled do údolí a na moře a také pozorovat krásné západy slunce na město.

Je vybaven výtahem pro mobilitu mezi patry, elektrickými roletami, klimatizací v ložnicích a obývacím pokoji/kuchyni, centrálním vysavačem, alarmem a video intercomem.

Tento luxusní dům je nádherným mistrovským dílem, které kombinuje moderní vybavení s přírodní krásou. Díky úžasným výhledům, prostorným obývacím prostorům a luxusním povrchovým úpravám nabízí tato nemovitost dokonalé útočiště pro ty, kteří hledají luxusní přímořský životní styl.

Kontaktujte mě a zjistěte více!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB