Prodat Třípokojový, Vila Nova de Gaia, Porto, Portugalsko, MAFAMUDE

Prodat - Cod. 42448

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 135 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1
  • Majetkové poměry: Excellent

Byt typ T3, který se nachází v 1. patře s výtahem. Nachází se v obci Vila Nova de Gaia, ve farnosti Mafamude. Je v blízkosti všech druhů služeb a obchodů, s dobrou dostupností a velkým osluněním.

Nemovitost se skládá: Vstupní chodba s úložnou skříní; 3 ložnice (jedna s vestavěnou skříní); kancelář; zrekonstruovaná kuchyně; prádelna; 2 koupelny; spíž. Má také parkovací stání s výbornou dostupností.

Přijďte si nemovitost osobně prohlédnout a vyjasnit si všechny své pochybnosti.


„INCLINAÇÃO HABITUAL – MEDIAÇÃO IMOBILIÁRIA, LDA má na trhu unikátní školení v oblasti zprostředkování úvěru, s licencí na zprostředkování úvěru autorizovanou Portugalskou bankou s registrací 3200 řídíme celý proces financování, pojistnou analýzu života spojeného s vaším bydlením úvěr, vždy s nejlepšími tržními podmínkami a bez jakýchkoli souvisejících nákladů.
Nenajdete tak byrokracii při koupi nového domu a mít více volného času na to, abyste si užili to, co je pro vás a vaši rodinu skutečně důležité.
Díky jedinečné přípravě a zkušenostem na trhu s nemovitostmi naši profesionálové vkládají veškeré své odhodlání do toho, aby vám poskytli nejlepší následnou péči, vedli vás s maximální důvěrou a splnili vaše potřeby a ambice.
Naším cílem je vytvořit blízký vztah a pozorně naslouchat vašim očekáváním, naší prioritou je vaše štěstí! Chceme, abyste se vždy cítili doprovázeni!”

Poznámka: Zde uvedené informace, i když jsou přesné, vyžadují před uzavřením obchodu potvrzení a nelze je závazně použít.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Habitual Real Estate
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB