Prodat Zemědělský statek, Ponte de Lima, Viana do Castelo, Portugalsko, Rua da Fonte, Labruja - 4990-655 Ponte de Lima

Prodat - Cod. 25504

  • Typologie: Zemědělský statek
  • Oblast: 430 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 2

Dům dobrým zdrojem je příkladem tradiční architektury Minho z počátku dvacátého století, se skládá ze dvou těles: původního domu a staré neplodná, nyní přizpůsobeny bydlení. Realizace domu Fonte Boa, parcele terasovitými vinicemi a nabízí krásný panoramatický výhled, v němž stojí pozoruhodnou siluetu svatyně Hospodina Socorro.O jménem dům by měl být přesně blízkosti jedné z mnoha farní zdroje Labruja, kde se nachází.
Kromě své přirozené poslání jako bytové jednotky, má pozoruhodnou rámec, v rámci sítě tras / tras, údolí nebo na hory, nebo Sierra D'Arga, nebo investice Peneda / Gerês.O v rekonstrukci a remodelace Casa da Fonte Boa, zahrnutí úplné rehabilitaci zastavěného prostředí a nakládání s venkovní prostory, jejichž cílem je zajistit nabídku na ubytování pro turisty. Realizace tohoto projektu byla založena na obavy téměř zcela obnovit vše postaveno ve svých formálních a estetických prvků, zotavuje současně a, pokud to bude možné, tradičních stavebních technologií. V přízemí domu má dva dvoulůžkové pokoje a jeden dvoulůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením, s možností instalace přistýlek.
V 1. patře jsou dva dvoulůžkové pokoje, koupelna a čtení salon.
Všechny pokoje mají ústřední topení, přístup k televizi, telefon a staré Internet.The Sequeiro nyní připojen k původnímu domu, integruje velký společný pokoj a kuchyň.
 
Z obývacího pokoje přístup k Eira, která poskytuje v létě, velký jídelní prostor a rekreaci ve volné přírodě na. Eira distribuuje vstup do bazénu, staré sýpce alembic.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB